Något enklare

Den här bloggen startades i oktober 2007 när vi var på ett av våra tremånaders-besök i Californien. Det har varit ett bra sätt att berätta och hålla kontakt med släktingar och vänner sedan dess.
Namnet på bloggen kom sig av att vi i USA allmänt kallas Morsan och Farsan, inte bara av sonen och hans familj, utan även deras vänner och bekanta. Till att börja med kändes det ovant, men rätt så kul. (Numera är det förstås farmor och farfar som gäller bland de allra närmaste).
Allt eftersom bloggläsarnas skara växte, och inläggen också började handla om annat än våra besök i USA, blev titeln "morzansochfarzans" en aning tunggrodd.
Den senaste tiden har jag funderat på att ge bloggen ett nytt och enklare namn. Något som inte behöver förklaras eller bokstaveras. Det kunde ju ha kortats till Morsans, men det var redan upptaget. 
Jag tar mer än gärna emot tips på en kort och slagkraftig titel, helst utan å ä ö

Kommentarer
Postat av: Gunilla

javre.blogg.se. Det är ledigt.

2009-10-31 @ 13:50:09
URL: http://husbyggarens.webbsida.com
Postat av: Henny

Tyvärr, någon annan har tydlgen varit snabbare. Namnet:javre.blogg.se var redan upptaget när jag kollade klockan 14.45 (Kanske registrerades du Gunilla automatiskt för namnet när du kollade)

2009-10-31 @ 14:47:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0