Happy Birthday


Den 11 mars för 5 år sedan fick sonens i USA sitt livs överraskning. Han bodde i Ladera Ranch, fyllde jämna år och hade kört gocart med kompisarna under dagen. När de kom hem skickades han iväg för att köpa pizza. Då han kom tillbaka stod alla där och sjöng "Happy Birthday".
Det konstiga var att han också kunde urskilja ord på svenska. Sonen trodde inte sina ögon. I soffan satt hans far, syster och svåger! Hans fru hade hämtat dem på flygplatsen under tiden. Överraskningen var total. Det kan bli svårt att överträffa idag. Vi hade tänkt smussla med oss vacumpackad surströmming, men fegade ur i sista stund.
Danika är nu mycket bättre, hon går i skolan under dagarna, tvillingarna äter och sover och växer som de ska. Det är vad vi tror i alla fall. På fredag får vi veta om det stämmer. 
Vi har hittills klarat oss från förkylningar och annat elände. Peppar, peppar... 


Kommentarer
Postat av: Maria, Gregers

Tjenare oppå djä ! ij veel juu båra att djä passoppå å gratulär än Magnus dåå han ju foijl åra. Å seda dell noiij dellskoota soom dööm håva fått.

jää få vääl översäätee ått frun i huse å dotra då döm ett förstå vo ij hav skreve förna . Höven nö en bra daa . Vää våra bjöde dell Erixsons för å ita än hära ii gräddsåsn i afta .

Häls n Greger

2009-03-11 @ 08:05:58
Postat av: Börje i Bäzika

Ja du det är svårt att överraska på det sättet en gång till!

Men dom små överraskningarna kan också vara överraskande på sitt sätt!

Här är det som vanligt,-8 grader och mulet men uppehåll!

Barnbarn kommer hem i morgon för att vara bla i stugan och köra skoter mm:

Hälsa alla och vi hörs av!

2009-03-11 @ 08:17:13
Postat av: Gunilla

Hej! Hälsa och gratta, även om jag inte känner honom privat. Men via bloggen känns det som om jag gör det ändå, litegrann...

Ja, vilket sammanträffande det här med din svägerska - att hon hade tittat på vårt hus från sitt fönster hela tiden! Världen är liten.

2009-03-11 @ 09:10:08
URL: http://husbyggarens.webbsida.com
Postat av: Maria, Gregers

Hej på er o Grattis till Magnus på 45-årsdagen.

Apropå nåt helt annat, lindar dom babysarna än i USA? det är ju gammelmodigt värre och även om det för det psykiska kan likna livmodern och ge en känsla av trygghet så hindrar det den muskulära utvecklingen så låt lindorna falla o släpp ut dom i frihet, linda kring magen så den är varm, det hjälper mot magknip. tycker jag i alla fall.

kraaam till er alla

Maria, Gregers

2009-03-11 @ 13:07:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0