Kärlekskrank


(Ourr family dog)
Vår "dagishund" är på hugget. Men det handlar inte om att bitas. Tvärtom. Han vill inget annat än att få ägna sig åt en liten kärleksstund. Han är upp över öronen förälskad. Sitter vid ytterdörren och gnäller, omväxlande med att flåsande trava runt i huset med tungan hängande och trånsjuk blick. Vi har ingen aning om hur löptiken ser ut, eller var hon bor, bara att hon lämnar doftmarkeringar som gör honom halvt galen av åtrå.
Det är jobbigt för både honom och oss. Nu måste vi också hålla honom i koppel på gården, annars smiter han kanske iväg för att söka upp den åtråvärda. Det har hänt oss en gång, och som tur var tog han viadukten över E4, annars vet man aldrig hur det hade slutat. Då var det tikens husse som kom tillbaka med honom,  med löptiken i koppel och vår hund snällt nosande och dreglande efter.

Kommentarer
Postat av: Birgitta

Vi har samma problem här,min hund är som en liten "vessla" när man går ut genom dörren, man hinner inte se honom så fort går det. Men vi vet var tiken bor så det är bara att gå dit o hämta hem sin "slokörade hund" Den större hunden (2år)bryr sig inte lika mycket ännu

Birgitta

2009-06-15 @ 15:13:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0