Utsikt


Efter en promenad längs Arkeologistigen och upp på Högberget undrade Åse: Vet ni hur bra ni har det egentligen? Utsikten över skog och hav är enastående där uppifrån och hon menade att vi har så nära till en fantastisk natur. Där hon bor i Skåne finns bara åkrar och landsvägar i de närmaste omgivningarna.
Även om hon och hennes man bl a vandrat i Amazonas djungler, bott i indianbyar i Ecuador och varit på safari i Afrika gillade de vårt Norrland. Trots att vädret inte var det bästa. Minusgrader under natten, byar av hagel och snöblandat regn omväxlande med sol och bara ca +10 på dagen, det var ju inte så positivt tyckte vi "infödingar." Men gästerna klagade inte och kanske det var tack vare kylan som vi slapp myggen! Och fikat smakar ju alltid bra i friska luften.

Kommentarer
Postat av: Christina och Ulf

Jo det är säkert det att man blir hemmablind! Vi som nyss gjort en treveckors tur genom Sverige förundrades över så vacker och omväxlande natur det fanns i bland annat just Skåne! När vi närmade oss Norrbotten på vår väg upp genom landet försökte vi se det positiva och vackra i vårt län med turistiska ögon, men det var svårt, hemmablindheten slog till...

2009-06-08 @ 18:13:30
Postat av: Henny

Det finns många saker vi inte uppskattar till fullo. Att vi kan gå ut och plocka blåbär, lingon, hjortron och åkerbär, tyckte gästerna från Skåne var helt fantastiskt. Vi tar det för självklart och ids knappt ta vara på de möjligheterna fullt ut.

2009-06-09 @ 12:24:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0