Tufft

Lily måste nu ta fyra olika mediciner och man förstår att det känns jobbigt för föräldrarna som ska stoppa i henne alltihop. Men de har varit på en första läkarkontroll och alla blodvärden var bra. Den lilla tjejen har till och med gått upp lite i vikt. Enligt Gennies blogg får hon medvetet mer att äta för att klara cellgiftsbehandlingen på bästa sätt.
Om det ser fortsatt bra ut sätts en sjudagars behandling in igen nästa vecka, efter sju dagars uppehåll. Tufft, men tyvärr absolut nödvändigt.
Sonhustrun måste börja jobba igen i september. Hennes mamma ska pensionera sig och ta hand om barnen, eventuellt med hjälp av någon mer och att både sonen och sonhustrun ska försöka jobba hemifrån någon dag var per vecka.

Kommentarer
Postat av: börje i SofieRo

Vi tackar ödmjukast för reseskildringen från semestertrippen, verkligen intressant och givande, man riktigt kände att man var med på ett hörn!

Ja du, det verkar hoppingivande för den lilla, men vi får fortsättningsvis hålla alla tummar och tår vi har!

Ja du många gånger är det nog tur att man inte tältar i alla fall!

2009-07-25 @ 14:23:54
Postat av: Gunilla

(Läs gärna kommentar vid förra inlägget också.)

Jag är säker på att det går vägen för Lily! När de är så små har de ett förunderligt läkkött, och både operation och medicinering verkar ju gå som de ska. Men jag släpper inte de mentala tummarna än, såklart.

2009-07-25 @ 21:18:25
URL: http://husbyggarens.webbsida.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0