Bekvämt

Nu är vi hemma igen och det känns skönt. Mest av allt uppskattar vi den egna sängen och de större ytorna. Nu ska husbilen packas ur och städas, tvättmaskin och torktumlare jobba för högtryck, gräsmattan ska klippas och kylskåpet fyllas upp. Vardagen tar vid.
Vi har haft elva dagar fyllda av upplevelser, vackra vyer och intressanta möten. Som den unge killen från Belgien som i tre månader ensam cyklat runt i Finland och Sverige. Han var då på väg mot Stekenjokk. Under vintrarna läste han svenska och norska och kunde göra sig hjälpligt förstådd på en blandning av de två språken. Vi kände oss priviligierade och tänkte på honom när det strax efteråt kom ett rejält åskväder med hagelskurar. Vi hade det ju varmt och torrt i husbilen, men var hittade han lä?
Fördelen med husbil och husvagn är förstås att man stanna när man vill, och nästan var som helst, för vila och mat. En bekvämlighet som vi 65-plussare uppskattar till fullo. Lite lagom primitivitet kan man fixa ändå om man vill, diska i en balja utomhus, tvätta sig i sjön eller pinka "bakom knuten" kan väl räknas dit. 

  

Kommentarer
Postat av: Gunilla

Borta bra men hemma bäst - så är det verkligen! Jag har följt med er på hela er resa, även om jag inte har kommenterat varje dag. Ni verkar ha haft det underbart! Det där med husbil är kanske något att fundera på när man nått pensionsåldern. Jag har sagt åt dottern att hom får lova att köpa stugan då, så att vi kan göra annat för de pengarna... Vi får väl se hur det går med det. Vi kanske inte vill sälja när vi väl är där!

2009-07-25 @ 21:15:52
URL: http://husbyggarens.webbsida.com
Postat av: Maria, Gregers

Vackrare bakgrund när man diskar kan man väl inte ha? Kul att se vad ni haft för er

kraaaaaaaaaam

Maria, Gregers

2009-07-28 @ 09:04:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0