Tokigt

Anette, Judy and Jackie: we are still waiting for the twins, but we think they will arrive very soon.  Keep looking - even if the language is very difficult.

Vännerna från Wisconsin och Australien försöker också följa med i vår blogg. Google har ett översättningsprogram, men det som kommer ut från den datakörningen kan ibland bli riktigt tokigt. Maskiner tänker ju inte som bekant.
Genom att istället titta på bilderna försöker de gissa sig till vad som händer. Lite tokigt kan det förstås också bli. Fotot av Farzan flaskmatande en baby trodde de var han och en av "våra" tvillingar.
Det är en stilla söndagmorgon här i Ladera och utetemperaturen är "bara" + 16 Celsius. Känns hemtamt på något sätt. Som en skön sommarmorgon i juni-juli i Norrbotten.
I går pratade jag med en bekant i Pomona som ska på kryssning i Skandinavien, Balticum och Ryssland nu i sommar. Då var det lätt att förklara vilket väder de antagligen får. Lite fakta om Stockholm, Köpenhamn, Oslo och Tallin kunde jag också ge eftersom vi själva varit där några gånger. Det ska bli intressant att få ta del av deras upplevelser så småningom.

I kväll går vi på Oscarsgala! Ser den direktsänd från röda mattan och scenen, med vackra människor i tjusiga kläder och entusiastiska beundrare.

Kommentarer
Postat av: Birgitta

Så skönt att ni har "lagom" temperatur ett tag. Ha det så gott o häsa till alla

Birgitta o Bosse

2009-02-22 @ 19:34:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0