Barnrikt


När vi är i USA brukar vi följa en serie om en något ovanlig familj, nämligen Jon och Kate Gosselin som fått åtta barn inom tre år. Först tvillingflickor och sedan sexlingar. Nu följer ett TV-team familjen under fyra dagar per vecka. Man undviker inte ens att filma bråk och dåligt uppförande. Det är alltid är full fart i den familjen, och det märks att allt måste vara välorganiserat för att fungera. Vi har fått följa dem både till Hawaii och på skidsemester med alla barn och medhjälpare. (Förmodligen betalat av TV-bolaget för att det ska hända nya saker då och då)  
Givetvis är TV-rättigheterna ett sätt för familjen Gosselin att klara ekonomin, något som de får kritik för på vissa håll. Det finns de som menar att föräldrarna exploaterar sina åtta oskyldiga barn.
Tidningen Los Angeles Times har nu också intervjuat Kate Gosselin om vad som väntar den nyblivna åttlingsmamman i LA med ytterligare sex barn därhemma.
- Folk kommer att döma dig, men håll huvudet högt och tänk bara på vad som är bäst för barnen, låter hon hälsa till Nadya Suleman. 
På frågan om hon tror det kommer att behövas mycket hjälpinsatser för att den ensamstående mamman ska klara sig svarar Kate mycket bestämt:  
- There is absolutely no way she will survive without tons of help!!!  (Det finns inte en chans att hon överlever utan oerhört mycket hjälp)   
Själv skulle Kate aldrig i livet kunna tänka sig att ha 14 barn i nästan samma ålder. Det räcker mer än väl med de åtta som de har, tycker hon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0