Svårt

Det känns svårt att skriva ett inlägg idag. Efter alla nyheter om vad folk i Australien går igenom känns det så trivialt att berätta att vi haft en underbar vinterdag. Eller att skrivlusten är tillbaka och manuset till nästa bok är på gång igen. Så otroligt fjuttigt om man jämför med att förlora sina barn och allt man byggt upp under sin livstid!
Att enskilda människor dessutom kan ligga bakom bränderna är svårt att förstå. Bland annat sägs det att en nyårsraket avfyrats mot ett snustorrt buskage. Sånt gör man väl inte när det är blåsigt och hett som i en bastu. Förklaringen måste vara att hjärnan kokat över på den person som skickade iväg raketen!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag håller med dig... känns riktigt hemskt att tänka sig att det är en människas verk. En kollegas dotter anländer till Australien nu i kväll, måste kännas oroligt.



Vad kul att höra att du har ett nytt manus på gång. Du är så duktig! Drömmer själv om att en gång få skriva... kanske när man blir pensionär och har "bloggtränat" och läst sig i form...



Ha det som bäst!

2009-02-10 @ 20:39:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0