Regnväder

I går pratade vi med sonen och sondottern med hjälp av dator och webbkamera.  Den lilla treåringen tyckte vi skulle komma till hennes hus med en gång så skulle vi leka kurragömma. Hon kan räkna till tio på svenska, men ibland skojar hon och tar det på spanska istället. Vi brukar leka det på hennes sätt, dvs hon bestämmer var vi ska gömma oss, sen går hon och räknar högt innan hon "söker ". Vi lovade att hon skulle få hämta oss på flygplatsen om ett par dagar och att vi då skulle leka "hide and seak". 
Det regnade ordentligt därborta i Los Angeles och värmesystemet hade aktiverats. Det gör det inte särskilt ofta. Men även om det är svalt, +16 grader, är det ett ganska typiskt svenskt sommarväder som väntar oss. Förhoppningsvis med sol och 18-20 graders värme.
Allt var också bra med den blivande tvillingmamman. Trött är hon förstås eftersom det är svårt att hitta en bekväm sovställning med två bråkiga småttingar i magen. Men snart är det över. Om en månad närmare bestämt - om hon går tiden ut.

Kommentarer
Postat av: Birgitta

Det verkar "vettig" temperatur den här gången kring 20 grader räcker ju mer än väl. Och när ni kommer hem har vi betydligt varmare än det vi har idag (-23 i morse)

2009-02-17 @ 09:18:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0