Passa på

Under ett par dagar har vi här uppe i norr fått njuta av ett strålande vårväder med sol och gnistrande vit snö. Vid solväggen är det varmgrader och småfåglarna kvittrar som besatta.
Samtidigt har jag sett, hört och läst om snöoväder ute i Europa där till exempel London drabbats hårt. Där har varken flyg, tåg eller bussar fungerat, skolor och företag har tvingats stänga och sjukhusen ställt in alla operationer som inte var akuta. 
Nu väntas ovädret drabba oss i Sverige också. Det ska tydligen snöa resten av veckan i alla fall. Så har du möjlighet, gå ut en stund och njut av ljus och värme.

Till sist:

Förra måndagen födde Nadya Suleman åttlingar med kejsarsnitt - och nu vill hon ha 17 miljoner kronor för att göra intervjuer och för sponsoravtal, skriver The Sunday Times.

Pengarna ska hjälpa henne att försörja barnen, och programledarna Oprah Winfrey och Diane Sawyer - som leder Good Morning America på tv-kanalen ABC - ska prata med Nadya Suleman i veckan. Nadya har också hyrt två PR-agenter som ska ta hand om alla förfrågningar om intervjer, böcker, film och TV-inslag.


Kommentarer
Postat av: Birgitta

Man kan inte annat än undra över hur hon ska klara av att ta hand om alla sina små barn... Kan dom få en naturlig och lycklig barndom, de små liven

Birgitta

2009-02-03 @ 17:47:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0