Första dagen

Natten har varit god, vi sov tio timmar i sträck. Temperaturen är nu uppe +18 i skuggan och vi har druckit den första kaffetåren ute på terassen. Varmt och gott i gröna omgivningar. Folk kommer förbi i shorts och linnen så jackan vi få nog lägga undan jackan tills vidare.
Resan gick som sagt bra, men nog önskade vi nästan att sonen och hans familj bott på östkusten istället. De sista fyra timmarna mellan Chicago och Los Angeles kändes otroligt dryga. Men när sen Magnus och Danika hämtade oss på flyplatsen var den strapatsen glömd. Vi känner oss redan  "som hemma" eftersom det inte var mer än drygt två månader sedan vi var här senast.


Under en skön promenad runt skolan och den stora parken fick vi syn på denna snygga Porsche. Vi måste nog fortsätta att spela på Superlotto, där är veckans vinst 10 miljoner dollar ;-)I väntan på tvillingarna får vi träna på "bonusbarnbarnet" Logan som föddes förra gången vi var här. Lilly och Sammy väger nu ca 2.7 kg vardera men befinner sig fortfarande i sin mammas mage.

Kommentarer
Postat av: Gunilla

Så trevligt att få höra om er ankomst till solen och värmen. Nu väntar vi alla spänt på att få höra om tvillingarns ankomst - till den här världen!

2009-02-20 @ 23:04:34
URL: http://husbyggarens.webbsida.com
Postat av: Börje i SofieRo

Hej och tack för inlägget, alltid trevligt med rapport!

Är i stugan över dagen för att kolla av omgivningen!

I dag -4 grader och mulet men uppehåll!

Må väl och hälsa, vi håller tummarna!

2009-02-21 @ 11:13:22
Postat av: Eva Norberg

Vad härligt att höra att ni nu är framme! Vilka härliga bilder! Vad "fiffigt" att träna innan tvillingarnas ankomst... Hoppas att allt kommer att gå bra! Vilken tur för hela familjen att ni kan och vill vara med under den första tiden. Följer med spänning med i bloggen...

Ha det som allra bäst!

2009-02-21 @ 12:11:01
URL: http://levamittilivet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0