Fettisdag

                                
                        (Danika and a Typical Swedish Fet-Tuesday bun)

Dags för semlor - från ett danskt bageri. Jättesmarrigt och en trevlig tradition. (Om du klickar på bilderna får du se dem i större format) Dock ingen skidåkning som förr i världen - när den här dagen var det enda "sportlov" vi hade. I år fick det bli en skön promenad i sommarvärme istället.
På TV håller president Barack Obama tal om den ekonomiska krisen och regressionen.  Det lilla barnbarnet frågar sina föräldrar vad han pratar om och de berättar att det handlar om ekonomi. Om pengar. Plötsligt byter barnet samtalsämne och undrar hur tvillingarna kommit in i mammas mage. Föräldrarna väljer att ta den om storken, men det går treåringen inte på. Hon upprepar frågan. Då säger mamman att hon kan förklara vad regression är istället - det är mycket enklare ;-)
.


Kommentarer
Postat av: Christina och Ulf

Det är dagens treåringar det! Det är bara att köra med raka rör inga krusiduller där inte :-)- De har många gånger bättre koll på detaljerna än vad man har själv... Här hemma finns väldigt instruktiva barnböcker i ämnet om det är lättare att läsa än att rita och berätta. Antar att det finns en uppsjö även i LA. Här tycker jag att farmor och farfar har en uppgift! Sätt er nu i soffhörnet med barnbarnet och förklara livets hemligheter :-)

2009-02-25 @ 08:19:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0