Otroligt

Vi besökte släktingar i Burträsk häromdagen och fick höra ett par historier som lät helt otroliga. Hade någon annan berättat dem hade vi trott det var skrönor.
Barnbarnet i familjen hade kommit in på LTU i Luleå och höll häromdagen på att flytta till en lägenhet i närheten av universitetet. Han hade sin Audi där tillfälligt, mest för att kunna komplettera bohaget, och hade på kvällen parkerat sin ögonsten vid bostadsområdet. 
Vid 24-tiden ringde polisen. Ett par Securitas-vakter hade upptäckt att bildörrarna stod på glänt. Och tro det eller ej! Tjuven hade snott både framstolar och baksäte! Originalstolar i skinn, värda en hel del tydligen. Bilen var tömd och det inom loppet av ett par timmar. Kan man ha mer otur än så?
Men i den andra historien hade de inblandade inget emot att bli bestulna. Ett äldre par skulle slänga sin fulla porta-pooti (eller vad detta engångsdass nu heter) och hade tills vidare satt den i en kartong som tidigare innehållit en ny TV. Kartongen hade de surrat fast i takräcket, åkt ner till Skellefteå, och gjort ett kort stopp på stormarknaden. När de kom tillbaka till bilen upptäckte de att kartongen var borta! Stulen.  
Vi var alla överens om att vi skulle ha velat se den tjuven öppna sitt byte. Gärna hemma i sin egen lägenhet.

Kommentarer
Postat av: Börje i SofieRo

I TV fallet hoppas att dom skiter på sig!

I andra fallet eller första om man så vill, det är för d-ävligt att sådant kan förekomma, är det för lite cement i maten eller!



En liten historia till- ett TV företag i Luleå ställer ut skrotade TV-n på lastbryggan i kartonger och varje morgon är kartongerna borta, sen kom det in en kund och klagade på att TV var trasig han köpt för ett tag sen- affären kollade opp TV och kunde sätta dit killen för stöld av skrotad TV.

Alltså bovar skit på er!

2009-08-23 @ 15:37:21
Postat av: Birgitta

Den sista historien var bra så kanske man ska göra istället för att åka till skroten....tjuvarna kanske lär sig något av det.



Den andra stölden är så fräck att man tror inte det är sant...Att dom kan

2009-08-24 @ 15:43:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0