Stanna upp


Tänk vad livet blir intressant och spännande om man tar till vara de små tingen. Att upptäcka en liten snigel på stigen och hjälpa den flytta över till gräset är en stor sak när man är liten. Vi vuxna behöver också stanna upp ibland och se vad som finns omkring oss. Vi behöver inte heller ett helt "Disneyland" för att må bra och känna oss behövda.

Det här blir det sista inlägget för ett tag. I morgon äter vi frukost med familjerna Motus och Haik. Efter det flyttar vi gamlingar över till ett hotell nära flygplatsen. Vårt plan går redan 06.00 på fredagmorgon och man måste ha checkat in minst en timme innan. Här är säkerhetskontrollerna minituösa och vår rutt gör att vi måste få hjälp med biljetterna.
Om vi skulle ha åkt från Ladera på resdagens morgon tar det ytterligare 1 - 1 1/2 timme eftersom vi reser från Los Angeles Internationella Airport den här gången. Sonen skulle då vara borta från familjen under tre - fyra timmar, beroende på morgontrafiken, och hans hjälp behövs hemma under morgonen.
Håll nu tummarna för att allt ska gå bra. Vi återkommer troligen med en kort rapport under lördagskvällen.

Kommentarer
Postat av: Gunilla

Lycklig resa! Ni kommer hem till ett vårvintervackert Norrbotten.

2009-04-02 @ 09:40:24
URL: http://husbyggarens.webbsida.com
Postat av: Birgitta

Tänk vad tiden går fort...vi hoppas att allt "flyter bra" så ni får en trevlig resa hem.

Det ska bli trevligt att träffa er igen



Birgitta o Bosse

2009-04-02 @ 09:41:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0