Födelsedagslunch

Söndagslunch på restaurangen CrabCocker i Tustin, en skaldjursrestaurang berömd bland annat för sin Clam Chowder (musselsoppa). Här njöt vi av soppa i bröd, hummer, krabba, musslor, räkor och fisken halibut. Väldigt gott och en för oss något ovanlig söndagslunch.

De här friterade småkrabborna äter man allt på, alltså även klor och skal.

Soppa i bröd. Man gröper ur en störreaktig rund bulle av typen surdegsbröd och häller sen den ganska tjocka soppan i den. Mums filibaba med både med soppan och brödet som tar åt sig smaken av musslor, grönsaker och buljong.
Kommentarer
Postat av: Gunilla
Det där med "soppa i bröd" måste du förklara... Annars låter det riktigt gott! (Säger Gunilla som just idag har inlett en återhållsam period med kamp mot överviktskilona!)
Postat av: Gunilla
Jamen, då förstår jag! Man får väl äta rätt snabbt så att allt inte hinner sagga ihop?
Trackback