Släktlunch


På Brake of Dawn, en vietnamesisk-fransk-amerikansk restaurang åt vi lunch idag med Anette MCCabe från Wisconsin. Anettes mormor kom från byn Sjulnäs utanför Piteå. Denna mormor var en släkting till både min pappa och till Sten mamma. Låter det krångligt? Ja, så är det ju ofta med släktträd och jag tänker inte ens ge mig på att reda ut alla grenar och löv här.


Efter en jättestor träff i Svensbyn för flera år sedan fick Anette reda på att hon hade släktingar i Norrbotten och tog kontakt med oss. Vi utbytte mail och fotografier och träffades personligen en gång när vi alla råkade befinna oss i Californien samtidigt. Anette och hennes man Steve (som har irländsk/tysk bakgrund) är jättetrevliga människor. Deras dotter Kristine också. Hon bor och arbetar i San Diego, ca åtta mil längre söderut från Ladera räknat. Hon fyllde år i dagarna och det var därför föräldrarna var på besök.   


Med på lunchen var också Kristines kusin Tiffany (till höger i bild) Vilka de övriga är kan ni kanske räkna ut. Det var roligt att kunna ses igen och få veta vad som hänt sedan förra gången. Kanske ses vi i Sverige nästa gång. McCabes har planer på en tripp till Europa, men de vill avvakta till dess den amerikanska ekonomin har stabiliserats.  

Kommentarer
Postat av: Åsa Fahlman

Hej! Vad trevligt ni verkar ha det på resan! Hälsa alla!

Hälsningar Åsa & Peder

2008-11-09 @ 11:19:48
Postat av: Eva Norberg

Hej Elly! Åsa och Peder Fahlman var på middag hos oss igår. Det blev en hel del prat kring våra nu stora barn. Vår son Joakim är mest troligt på väg till just OC för att arbeta hos en familj under ett års tid. Åsa berättade om dig och om er resa till barnen och barnbarnen. Låter jättespännande. Om Jocke har några frågor och funderingar kring sin kommande resa kan han höra av sig till dig eller din son?

Ha det fortsatt jättebra!

(Fin blogg... blir sugen att själv blogga)

2008-11-09 @ 12:02:18
Postat av: Börje i Bäzika

Ja jag säger då bara dessa Pite bor dom finns över allt!

Må väl och hälsa så mycket till dom alla!

2008-11-09 @ 17:54:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0