Pyntardag


Thanksgiving är över och det har blivit dags att fixa inför nästa högtid. Överallt i kvarteret har det juldekorerats utomhus och ikväll tändes belysningarna för första gången. Man fick faktiskt en viss julstämning vid åsynen - trots grönskan runt omkring!

.
Efter pyntandet åkte vi till World Market, en affär med varor från stora delar av världen. Bland annat fanns det julmust, glögg, pepparkaksgubbar och stommar till pepparkakshus, marsipangrisar och chokladadventskalendrar. Farzan köpte en burk makrill i dill med förhoppning om att det ungefär ska motsvara inlagd sill.

En produkt som i stort sett har varit omöjlig att få tag i här är snus. Den fanns inte heller på World Market, men i ett annonsblad hittade vi reklam för Generalsnus med följande text: Discover the Swedish Experience. When You can´t smoke, snus instead.
Så hav tröst, Micke och ni andra snusare som eventuellt besöker USA, det går att få tag i denna så viktiga vara på nätet.

Kommentarer
Postat av: börje i Bäzika

Ja du vilka ljusslingor! Men vi har saken i fönstret!

Det du det slår mycket i kvarteret!

I dag -5 grader och över 1 dm nysnö!

2008-11-30 @ 10:45:33
Postat av: Maria, Gregers

Ja men det låter ju bra med snuset, för man får väl inte ta in så mkt tror jag. Vi har oxå staken i förnstret och kulorna ska upp i granen kvällen för julafton så då blir det synd om husets herre men han brukar lika fullt överleva julen.

kraaaaaam

Maria

2008-11-30 @ 18:16:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0