På begäran
Så här ser den omtalade Slow Cookern ut. Man lägger i kött, grönsaker, potatis eller vad nu rätten ska innehålla och häller i lite buljong eller annan vätska. Sen är det bara att slå på apparaten på hög eller låg värme. Den behöver ingen tillsyn, du kan exempelvis göra i ordning grytan och sen vara borta i flera timmar. När du kommer tillbaka har du en väldoftande, saftig middag klar att äta.
På Internet hittar du flera bra recept och här i USA finns många kokböcker med enbart recept för Slow Cooker. Vi ska nog passa på att skaffa ett par sådana innan vi åker hem.
Kan du ordna en kokbok åt oss också, och skicka gärna "länken" där man hittar recepten......Kul att se vad det går att göra för rätter.
kram Birgitta o Bosse
Här finns många av recepten. Men de är på engelska och med amerikanska mått, men du får i alla fall se vad man kan göra.
http://crockpot.cdkitchen.com/recipes/
men hörni, en järngryta i ugnen på låg värme går lika bra, vi lagar en del mat på detta sätt, och allt kött blir så himla mört och gått. Vi har ugnen på 70-85 grader i ett par timmar och det funkar perfekt, blir ju aldrig över kokt eller så, och lite energi går det ju också?
Maria, Gregers