På begäran


Så här ser den omtalade Slow Cookern ut. Man lägger i kött, grönsaker, potatis eller vad nu rätten ska innehålla och  häller i lite buljong eller annan vätska. Sen är det bara att slå på apparaten på hög eller låg värme. Den behöver ingen tillsyn, du kan exempelvis göra i ordning grytan och sen vara borta i flera timmar. När du kommer tillbaka har du en väldoftande, saftig middag klar att äta.
På Internet hittar du flera bra recept och här i USA finns många kokböcker med enbart recept för Slow Cooker. Vi ska nog passa på att skaffa ett par sådana innan vi åker hem.


Kommentarer
Postat av: Birgitta

Kan du ordna en kokbok åt oss också, och skicka gärna "länken" där man hittar recepten......Kul att se vad det går att göra för rätter.

kram Birgitta o Bosse

2008-11-08 @ 00:39:04
Postat av: Morzan

Här finns många av recepten. Men de är på engelska och med amerikanska mått, men du får i alla fall se vad man kan göra.

http://crockpot.cdkitchen.com/recipes/

2008-11-08 @ 03:20:20
Postat av: Maria och Greger

men hörni, en järngryta i ugnen på låg värme går lika bra, vi lagar en del mat på detta sätt, och allt kött blir så himla mört och gått. Vi har ugnen på 70-85 grader i ett par timmar och det funkar perfekt, blir ju aldrig över kokt eller så, och lite energi går det ju också?

Maria, Gregers

2008-11-08 @ 09:54:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0