Mattias kvällens hjälte

Det blev en spännande uppgörelse mellan NHL-lagen Anaheim Ducks och Vancouver under halloweenkvällen. Mattias Öhlund från Piteå spelade en avgörande roll i matchen som kom att avgöras i Sudden Death. I den 25:e straffen lyckades Öhlund nämligen slå in den avgörande pucken i kassen.
Efter första perioden ledde Ducks hockeymatchen med 2-1. Nästa period gick Vancouver om till 5-2 innan Ducks ryckte upp sig och gjorde tre mål på mindre än två minuter.
I den tredje och avslutande perioden gjorde lagen var sitt mål och slutresultet blev 6-6. Förlängningen på fem minuter slutade mållöst. Gissa om spänningen var stor när matchen skulle avgöras på straffar. Vi håller på Anaheim Ducks i vanliga fall, men den lojaliteten var något avtrubbad då Mattias Öhlund eller Sedinpojkarna i Vancouver var straffläggare.
Sonen hade biljetter till matchen, men gav bort dem till en kompis på jobbet eftersom det var Halloween. Istället såg vi allihop hockeymatchen tillsammans på TV.