Inget nytt under solen

Just nu har jag inte har något speciellt att skriva om. Men eftersom målsättningen är att du ska hitta något nytt varje morgon får det bli några rader i alla fall. Jag kan ju berätta att vi har gjort en tur upp till drugstoren för att köpa hostmedicin åt Farzan, mascara åt Morzan och söka Rosbud åt dottern. Sen bar det iväg till varuhuset Kohls, mest för att kolla runt lite. Men det är klart att man inte går tomhänt därifrån när reaplaggen är nersatta med 70 % och man dessutom får 25% rabatt i kassan.
När vi hämtat barnbarnet och hennes lekkamrat Sydney på skolan, som förresten har Piaget-inriktning,  fixade vi middagsmat, spagetti och två sorters köttfärssås (av kalkonfärs) Mums filibaba!
Lille Logan och hans mamma kom för att hämta Sydney och det är rent otroligt vad den lille krabaten vuxit på tre veckor. Men så äter han också varannan timme dygnet runt. Undrar om "våra" tvillingar kommer att behöva lika mycket? Då blir det jobbigt. 
Vi har också kunnat ha "live-samtal" med våra hemmavarande barn idag. Det känns bra att höra deras röster, och i dotterns fall också se henne via webbkameran. Och om en månad är vi hemma igen och får träffa dem på riktigt.  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0