En vanlig förmiddag


Frukost och webbtidningsläsning, samt koll av mail och bloggar, innan lilla barnbarnet kommer ner och vill ha sin morgonyoghurt. Ibland vill hon också hjälpa pappa att fixa kaffe. Sen ska det mysas ett tag innan det är dags att göra sig klar för skolan. Vi följer med i sonens bil när han åker till jobbet, lämnar av lillan och promenerar tillbaka. Just idag valde vi en annan väg för att se lite nya vyer och Morzan kan inte sluta förundras över alla dessa rosor, kring husen, i parker, rondeller och trafikdelare. De blommar överallt och i så många olika varianter. Strax intill ligger vildmarken där det bara finns torrt gräs och kaktusar. Det syns tydligt hur mycket bevattning det krävs för att växtligheten ska kunna överleva.
Efter promenaden smakade ett glas isvatten och en kopp nykokt kaffe väldigt bra i skuggan ute på terassen. Även om det bara är +23 blir man ordentligt varm av att röra på sig i solskenet. 


Kommentarer
Postat av: Gunilla

Det kan bli lite lustigt när man är ute och promenerar i t.ex. en park och plötsligt det nedgrävda sprinklersystemet sätter igång att bevattna planteringarna...! Konstbevattningen runt skolan där jag gick startade alltid några minuter efter att första lektionen börjat, så kom man lite försent fick man en dusch.

2008-11-07 @ 17:55:14
URL: http://fotofinnaren.se
Postat av: Morzan

Bevattningen var säkert inställd på det viset med vett och vilja :-) Kanske något att rekommendera för våra högstadier och gymnasiet?

2008-11-07 @ 18:42:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0