Läskigt

Hör jag verkligen någon prata svenska på TV? Två amerikanska recensenter diskuterar de senaste storfilmerna och nu handlar inslaget plötsligt om den svenska vampyrfilmen "Låt den rätte komma in" . Då är det är klart att man lystrar till.
- Omtumlande, överraskande och riktigt skrämmande, tycker recensenterna och jämför den med den amerikanska vampyrfilmen Twilight, som får tummen ner.
Den svenska filmen får alltså mycket beröm. Ändå kommer jag knappast att gå och se den, varken här i USA eller därhemma. Den verkar vara alltför läskig (om man får vara lite vitsig)
Lite skrämmande är det också att läsa om hur ni fått vinteroväder med tillhörande olyckor. Snälla ni, ta det försiktigt när det är halt och moddigt på vägarna!
Här i Californien säger man för att det kan finnas chans till regn kommande vecka, vilket anses vara en trafikfara. Alla bilförare är nämligen inte vana med blöta vägbanor och en resa på Highway kan dätför bli mer riskfylld än vanligt. Så ta det lugnt Thomas när du rattar bilen tillbaka från Las Vegas!  

Kommentarer
Postat av: Gunilla

Som tur är så har vi ju rätt god "vintervägsvana". Hade man haft vårt väder i Skåne hade det nog inte varit så kul. Men här finns ju dubbdäck, plogar och sandbilar!

Ha det gott i solskenet - och det är nästan så att man önskar att ni skulle få lite regn också!

2008-11-24 @ 16:23:58
URL: http://fotofinnaren.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0