Tamale


Majsmjölsdeg fylls med grillad kyckling, alternativt strimlat griskött, hackad rödlök och kryddor, formas till avlånga bullar och kokas sedan i saltat vatten. Påminner det inte på något sätt om pitepalt? Nu serveras förstås den här mexikanska rätten inte med smör och lingonsylt utan inlindad i majsblad och med kryddstark sås som tillbehör. Vi köpte Tamales till lunch på marknaden och Christine gillar dem lika mycket som vi nu gör.
Kommentarer
Postat av: Anonym
jag hoppas att ni tar med er recept
på goda rätter när ni kommer hem, så vi får förnya oss.
Ha en trevlig trip, ser fram emot att höra av er igen
kram Birgitta
Postat av: Anonym
Tagit del av rapporterna, ni ser ut att få nya upplevelser hela tiden!
Ja som du säger att få barn är livslångt åtagande tror alla färäldrar, och så skall det också vara!
Vad bra att vi har något att bry oss om!
Må väl
Börje
Trackback