Lördagsmys

Vi läser ett inlägg i bloggen om snö och -17grader, innan vi tar med oss kaffekoppen ut  på gården. Där visar termometern +19.6 i skuggan. Vattenfallet vid dammen porlar och palm-bladen rasslar i den svaga vinden. Kaffet är svenskt, Löfbergs Lila, inköpt på IKEA. Smakar underbart. Det enda vi skulle kunna klaga på är förkylningarna, men vi tar nog hellre det än vinterkräksjuka!
Värdfolket är på barnkalas i Pasadena, vi har stannat hemma för att kurera oss och mysa lite utomhus. Här kan man nog inte riktigt förstå vår soldyrkan - det är ju mitt i vintern - och solen finns väl nästan alltid där! Vi har aldrig sett någon sitta och sola, bara en hel del löpare som joggar förbi i shorts, linne och keps. Några av dem med en speciell barnvagn framför sig, eller en hund i släptåg. 
För oss räcker det med promenader, eller som idag, ett mysigt fika på terassen och fortsatt läsning i Stieg Larssons spännande böcker.
Är det någon mer som läst dem och reagerat på produktplaceringarna? Märkesnamn och prestanda på datorer och annan teknisk utrustning är noggrant angivna. Varför? Vore intressant att höra vad du gissar på - något riktigt facit finns ju knappast.

Kommentarer
Postat av: Anonym

ja nog är det olika i värden, men i Sibirien där är det kallt -55 grader då kan man säga att det håller på att vara bistert! Vi njuter med er, i dag i SofieRo har vi -23 grader och soligt! Allt väl med oss! Förkylningen på väg tillbaka!Börje i SofieRo
Börje i SofieRo

2008-01-27 @ 10:01:01
Postat av: Fru träpatron

Det låter ju underbart med en kopp kaffe på terassen,men nulängtar vi till ett snöigt gauto

2008-01-27 @ 11:56:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0