Katedral av glas

Barack Obama besegrade Hilary Clinton vid provvalen i Iowa. Nu har han fått medvind i den fortsatta kampen om att bli president i USA. I så fall skulle han bli den förste färgade på den posten. Det ska bli väldigt spännande att följa hans fortsatta politiska bana.

Nu på lördag är vi bjudna till en föreställning i en av världens största glasbyggnader, The Crystal Cathedral i Anaheim. Byggnaden påbörjades 1977 och blev klar 1980. Den ska klara en jordbävning med magnituden 8 på Richterskalan, vilket kan behövas här i Californien. Det kan vara tryggt att veta, utifall att.... Föreställningen heter The Glory of Christmas och lär vara något alldeles enastående.
http://www.crystalcathedral.org/glory_christmas/index.cfm

PS: För er som är intresserade av fågelskådning, idag såg vi en vacker fågel  - en liten färgrann kolibri. I övrigt har vi mest sett fåglar som liknar koltrastar och en sorts kråkfåglar. De senare för ett väldigt liv så vi kallar dem Kra-Kra i brist på annat.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Surfade in på länken, men tyvärr räckte inte min engelska riktigt till!
Må väl!
Börje i Bäzika

2008-01-04 @ 09:51:50
Postat av: syrran Christina

Att åka till Crystal Cathedral låg högt uppe på prioreteringslistan för mig när vi var i LA.... Det var ju inte så lätt att ta sig dit man ville utan tillgång till bil insåg vi ganska snabbt...Nåja nästa gång kanske :-)
Ha det bra...

2008-01-04 @ 11:04:29
Postat av: Gregers Maria

Härliga bilder att se, kikade på filmerna också, Fantastiskt vad man kan göra med blommor, Ekologiskt rätt oxå, bara dom slänger det i komposterbart sen.
Greger hälsar oxå från sin sjuksäng
Lave and many hugs from Furulund.
Maria

2008-01-04 @ 16:50:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0