Evakuering igen

Det blåser och regnar i södra Californien och 5000 människor har evakueras från sina hem än en gång. I Orange county anses fyra canyons vara extra farliga. De branta områden som drabbades av bränder riskerar nämligen att utsättas för jordskred. Några av invånarna trotsar dock uppmaningen och väljer att avvakta.
Än har vi inte haft så mycket känning av ovädret. Först nu ikväll kom regnet och det är bara på TV vi har sett höga vågor, omkullvräkta träd och snökaos. Förhoppningsvis har väderlekstjänsten rätt när de säger att det ska vara över till på söndag - för denna gång.
En jobbare vi träffade på parken häromdagen sa att man väntade mer regn än det kommit på tre år. För hans del var det inte så bra för då kunde han inte jobba, men Californien behöver verkligen vatten, så det är bra i alla fall, menade han.  

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej...det hörs ha regnat ordentligt i SF också. Vår son får nog mycket att göra pga vattenskador, när han kommer tillbaka.
Vi skjutsar dem snart till flygplatsen.
Sköt om er
Birgitta o Bo

2008-01-05 @ 11:02:14
Postat av: Anonym

Ja, nog behövs det regn men inte så mycket på en gång, och med oväder och blåst det klarar ni utan! Skåne och södra sverige har även fått oväder i helgen! Här i SofieRo har vi det lungt och skönt -15 grader och stjärnklart!
Var rädd om er!
Börje i Bäzika

2008-01-05 @ 21:00:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0