Normalt

Mat- och sovklockan börjar så sakta fungera normalt. I morse vaknade vi inte förrän sex och det känns att frukosten inte är middag och att det inte är läggdags redan vid lunch.
Farzan har åkt ut på skiftet för att kolla att träden finns kvar och Morzan promenerar med vovven för att dagsljuset ska hjälpa till med omställningen. Snön gör det ännu ljusare och därför ännu bättre. Det får reptilhjärnan att förstå att det faktiskt är dag här i Sverige. 
I övrigt tar det sin runda tid att få allt i normala gängor igen. Plötsligt inser man att skafferi och kyl inte innehåller de basvaror som alltid brukar finnas där. Ingen potatis, flingorna är slut, för lite kaffe och en massa sånt. Och fast Morzan åker ner på ICA för att handla upptäckter vi nya brister vid nästa matlagningstillfälle.
Från USA får vi veta att barnbarnet söker oss ibland och att våra platser vid matbordet finns kvar för oss. Där ska ingen annan sätta sig, om hon får bestämma. Även om hon vinkade av oss på flygplatsen är det nog svårt för henne att förstå att vi inte finns nånstans i närheten.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0