Hemma


Äntligen hemma i vår egen lilla trevliga by. Här är är marken vit av snö och den kyliga vinden biter i kinderna. Det är uppskottat och fint på gården, men inne i huset är det bara +10 så det blir till att elda i pannan och dra upp reglagen. Man märker minsann skillnaden mellan att befinna sig i Californien eller i norra Sverige.
Sömnbristen gör sig påmind med jämna mellanrum, det är svårt att tänka riktigt klart. Jag förstår varför man till och med kan använda brist på sömn som tortyrmetod.
Men lite mat i kylskåpet måste vi ha, så det blir en shoppingtur till byns ICA-affär för att bland annat köpa mjölk, fil, mandelpotatis, falukorv och morötter. Lunchen på Arlanda bestod av stekta strömmingsflundror och potatismos. Väldigt svenskt och väldigt gott - men ack så dyrt! Besökare från USA måste tycka våra priser är förskräckliga.
Dottern hämtade oss på flyget, hon gav oss en välkomstblomma, en liten fin hyacintgrupp, morzans älsklingsblomma den här tiden på året. Men vovven trodde visst inte sina sinnen när vi kom hem. Han liksom stelnade till och tvekade i dörren innan han välkomnade oss med översvallande vänlighet. Nu ligger han vid våra fötter, nöjd och belåten med att ha fått sällskap medan matte arbetar och husse befinner sig utomlands.

Kommentarer
Postat av: Gunilla

Jätte-jätte-välkomna hem! Synd det där med väskan, men det löser sig väl...

Det känns konstigt att veta att ni är här nu, bara ett par mil bort, och att det inte är någon tidsskillnad längre. (Här han man ju försökt lista ut när ni kan tänkas sova och när ni kan vara vakna, och när det kan ha kommit något nytt i bloggen...)

Gå nu inte och bli förkylda - det vanliga syndromet när man kommer från värmen till kylan. (Kristina har snorat svårt i en dryg vecka nu...)

Kramar - vi hörs!

2008-12-12 @ 01:26:45
URL: http://fotofinnaren.se
Postat av: Maria och Greger

Välkomna hem och så kanske vi ses snart? kanske vi ska ta ett fika eller ett litet julbord nånstans snart?

kraaaaam

2008-12-12 @ 19:11:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0