Kommentera mera

Vi vill  tacka er som skickat kommentarer till våra inlägg. Vi vill gärna ha flera. Ni anar inte så roligt det att få bevis för att någon varit in på bloggen. Och inte är det svårt heller, klicka på kommentarer under inlägget, skriv in namn och ett litet meddelande, klicka på Skicka kommentarer och sen är det klart. (mailadress och URL behöver man inte fylla i om man inte vill) 
 

Kommentarer
Postat av: Bettan

Hejsan Syster!
Ute faller snön i mjuka flingor och natten börjar bli sen. Läste ditt inlägg om Yogan. Upplever det ofta besvärligt att ta sig till yogalektionerna, inte sällan utan stress, men jag håller med dig om att huvudet och tankarna är avslappnade när man åker hemmåt efter passet, det är skönt att helt utan onödiga ljud från bilradion njuta av färden hemmåt. Nu är det nog hög tid för mig att krypa ner mellan dunbolstren. Får se om man får skotta sig hemmifrån i morgon på väg till jobbet Kram syrran

2007-11-09 @ 00:02:47
Postat av: Monica

Naturligtvis skriver man gärna en kommentar... men då får ni allt se till att skriva hos mig;) Kul att ni bloggar, ser fram emot mycket bilder och sånt från USA sen!
Kram

2007-11-09 @ 08:35:15
URL: http://monicalivingedge.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0