Data och yoga

Yoga


Snön har smält bort och vädret kunde vara bättre, men det spelar mindre roll. Dagen blev ändå övervägande positiv.
På förmiddagen hade vi avslutning på datakurserna och våra gulliga elever bjöd på lunch på byns egen kvarterskrog. Vi har alla haft trevligt och lärt oss en hel del (både lärare och elever) och nu gäller det att hålla kunskaperna vid liv. Därför har kursdeltagarna fått i uppdrag att skicka brev till oss i USA och vi har lovat att blogga vidare och visa bilder från vår vardag "over there".
Efter rödspättelunchen var det dags att testa blodtrycket. Morzans tryck svajar lite och balanserar ibland på gränsen till att behöva medicineras. Men till hennes stora glädje låg det på 130/85. Det är väl rätt bra va?
Sen väntade veckans yogalektion i staden. Stress och panik när hon kom på att kläderna var kvar därhemma! Att yoga i t-shirt går an, men inte i jeans. Nu var goda råd dyra! Naturligtvis uppstod just då en lång bilkö medan tåget så sakta passerade över vägen. Väl framme i stan var den stora parkeringen i det närmaste full, men en liten avskild parkeringsficka fanns faktiskt kvar. In med bilen där och sen snabbt iväg till närmsta affär för att köpa ett par långkalsonger. 
Efter en timmes yoga tillsammans med en stor grupp likasinnade var stressen borta och ordningen återställd. Kropp och själ var i balans och hemfärden i regn och mörker kändes inte ens besvärlig. Yoga är verkligen en aktivitet att rekommendera.  

Kommentarer
Postat av: Inger Berglund

Ett hjärtligt tack för datakurserna mest bildkursen det var mycket givande. För att gå vidare så önskas en digitalkamera av tomten.
En härlig resa önskar vi er båda från Inger & Rune

2007-11-08 @ 10:06:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0