Återvinning och Halloween

Farzan har jobbat med att ta in ved idag, och sen har vi hunnit köra diverse skräp till soptippen. En skapligt fin furusänggavel lämnade vi däremot till återvinningen. Kanske sparades några tallar tack vare det och sammanlagt har vi gjort en liten, men dock, insats för miljön.
Bra med återvinning, där kan man både lämna och hitta det mesta. Det är riktigt roligt att ströva mellan hyllorna. Rena nostalgitrippen ibland. Och för det mesta hittar man någon pryl som man tycker sig "behöva". Idag blev det tre snygga och annorlunda  porslinsskålar för 20 kr. 


                                                              

Från USA fick vi bilder från familjens Halloween-firande. Där klär vuxna och barn ut sig, hus och trädgårdar pyntas med spindelnät, fladdermöss och skelett och det ordnas ofta barnkalas eller partyn med Halloween-tema. 
Att barnen klär ut sig, går runt och frågar "bus eller godis" och att man ordnar fester i orange, med inbjudna spöken och häxor, blir tydligen allt vanligare också här i Sverige. Men än har jag inte sett den sortens godis vi köpte i USA. Ruskiga blodsprängda ögon av gelé. Sega och kladdiga och äckliga att stoppa i munnen. USCH!
(Till vänster ser du Sydney utklädd till clown, vårt eget barnbarn Danika som prinsessa och till höger Danika med sin morbror Derek. Tack och lov att de inte klätt ut sig till mördare eller liemän! Klicka på bilderna så får du upp dem i större storlek)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0