Summertime

                   image18

Vaknade i morse efter en skön natt i den stora gästsängen. Ute doftade rosorna, solen sken, himlen var klarblå och temeraturen strax under 20. Plusgrader!  Och det var ingen dröm - vi var i vår tillfälliga bostad i Californien.
Sonen och hans familj har ledigt idag och i morgon så vi hinner umgås och lära känna lilla barnbarnet igen. Sen ska vi ju jobba som au pair och ta hand om henne under dagarna.
Herrarna börjar juldekorera fasaden på huset. Grannarna har redan full utrustning med blinkande ljus, lysande snögubbar, renar och jultomtar. Något som också kommer alltmer hemma i Sverige, men där ger nog den vita snön mest julkänsla.

Kommentarer
Postat av: Monica

Åh, så härligt det ser ut!! Hoppas på få se bild när ni är klara med belysningen :) Passa på att njut nu.... Här har vi -7 grader idag och höga moln..

Kram

2007-12-05 @ 08:46:15
URL: http://monicalivingedge.blogg.se
Postat av: Syrran

Hörni inte illa! Det låter helt underbart. Ha en trevlig födelsedag nu over there... en bild på tårtan kan vi väl få...

Glöm inte nåt yogapass då och då så du inte styvnar till :-)

2007-12-05 @ 11:06:24
Postat av: Inger berglund

Vad härligt att ni är framme, och Sten verkar ha tagit av sig redan. Har just kommit från Piteå och det är snöblandat regn och slask efter vägen så man är tacksam att man kom helskinnad hem. Jag önskar er en härlig tid med barnbarnet. Inger

2007-12-05 @ 21:39:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0