Årets sista dag

För vår del har 2007 varit ett bra år - i stort sett. Vi tar inte längre för givet att vi ska orka hänga med, att vi ska få rå om varandra för evigt, och att alla våra nära och kära alltid ska finnas där. Så är det ju aldrig, inte ens när man är ung, men med ålder och erfarenheter kommer insikten. Nu är vi tacksamma för varje dag vi får.
En sån här gång minns vi förstås andra nyårsaftnar. Maskeraden hos syrran - där vi tror värdfolket gick i säng före gästerna, festen på Jävregården med Ulf som "det gamla året", nyårshelgen i fjällstugan med -35 i flera dagar i sträck, mysig samvaro med syskon och goda vänner, men också årsskiften med oro för framtiden och saknad efter nära anförvanter.
Förra året firade vi in det nya året med många goda vänner. Folk från byn och bekanta från andra orter samlades i Kustkyrkan och vi hade en väldigt trevlig och stämningsfull kväll. Nu inväntar vi år 2008 i Californien. Här är årsskiftet inte så stort som hemma, tycker vi oss ana. Här är nog Thanksgiving den största festligheten. Men det blir middag med närmaste familjen och gemensam väntan på att klockan ska slå 12.00. Inga fyrverkerier eller annat hålligång. Däremot firas nyåret ordentligt i metropoler som New York och Las Vegas. Men vi kommer inte att sakna smällandet. Sonen i Talvatis lär däremot få se på fyrverkeri, antagligen också dottern som befinner sig i Stockholm. Ta det försiktigt med raketerna, ni som tänker fira med sånt! 

Ett riktigt *GOTT NYTT ÅR* önskar vi oss och er därhemma i Sverige. 

Kommentarer
Postat av: Maria och Greger

Gott Nytt År på er alla från oss på Furulund.
Hälsa så gott till Magnus och Jennie och Danika
kraaaaaaaaaam från oss
Maria

2008-01-01 @ 10:19:07
Postat av: Maria Svärdsudd

Gott Nytt År på er allihopa!!!
Kram Maria

2008-01-01 @ 12:45:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0