We celebrate 49 years of marriage

Maken hade köpt vackra rosor och ett presentkort på SPA, och sökte reda på det album där vi har våra sex bröllopsbilder. Man blir varm om hjärtat för mindre.
 En sak är säker - jag skulle inte rymmas i bröllopsklänningen idag.

 
Men håll med om att vi var stiliga! Lika tjusiga som idag som B&B så riktigt påpekat ;-)


Under dagen gjorde vi en nostalgitur med anknytning till bröllopet.

 Miniatyrer att klicka på  

Vi besökte "vår" kyrka, åkte förbi på Mellangatan där vi bodde vid den tiden, köpte lite skumpa på Bolaget och åt lunch på Stadshotellet, eftersom restaurangen där vi firade bröllopet inte finns längre, och åkte sen upp på den plats där Strömlidastugan stått.


Nu var det bara en tom, blåsig kulle med utsikt över stan, så vi tog den inköpta tårtan med oss och drack kaffe hos den syrra som bor på vägen hem istället.
I kväll blir det fin middag på bästa porslinet. Det är trots allt femio år sedan vi blev tillsammans och fyrtionio sedan vi stod framför kyrkoherde Torsten Nilsson och lovade att älska varandra i nöd och lust.  

Kommentarer
Postat av: Birgitta o Bosse

Vilken fin nostalgitripp ni gjorde idag.

Och ni är lika tjusiga idag som ni var då,har bara mer visdom och erfarenhet i "bagaget" numera

kram från oss

2009-09-17 @ 17:15:29
Postat av: Ulf och Christina

Så mysig dag! Fantastiskt att ni har kvar den känslan och omtänksamheten efter så många år! Ni får vara en förebild för oss alla! Kramar från oss..

2009-09-17 @ 17:47:24
Postat av: Maria o Greger

Grattis Grattis på bemärkelse dagen och jag håller fullständigt med föregående talare

Framförallt om tjusigheten. Men ni var otroligt stiliga på bröloppsfotot och vilka glasögon Henny, jag blir riktigt avundsjuk, såna vill jag ju ha.

kram från oss

2009-09-18 @ 17:42:39
Postat av: Anette McCabe

Congratulations on your 49th wedding anniversary! That is an accomplishment to be proud of. You must have been very young when you were married.

2009-09-19 @ 00:06:54
Postat av: Eva Norberg

Å´vad tjusiga ni var! Klänningen var väldigt fin... tänk att ha den kvar och kanske kunna använda den (åtminstone hänga fram den) på 50-årsdagen! 49 år som gifta, det önskar jag också att jag kan säga en dag. I december är det 20 år (av lycka)för oss, det är också ganska stort, i dagens mått mätt :)

Kram

2009-09-20 @ 19:27:03
URL: http://levamittilivet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0