Jubileum


Det finns många duktiga och driftiga människor i vår by. Ett bra exempel på detta är Peråce Hellström, som för 25 år sedan startade företaget Hellströms bygg i Jävre. Hans insatser för byns bästa är många och uppskattade. Vi skulle antagligen ha varit utan både butik, bensinstation och restaurang om han inte engagerat sig och satsat stort.


För att fira 25-årsjubileet bjöds hela byn på mat och kaffe hemma på gården, en gest som jag tycker visar att Peråce och hans familj fortfarande har "fötterna på jorden", trots att företaget nu vuxit till en stor koncern. Visst kom det en och annan höjdare också, med fina presenter, men de flesta av oss var helt vanliga "byssbor".


Numera har de tre äldsta barnen tagit över ledningen i Hellströmkoncernen. Dottern Johanna Olsen är t ex VD för butiken med många funktioner och en omsättning på över 30 miljoner.
Vi är glada för att hon och resten av hellströmarna har blivit hembyn trogna. Och för att Peråce nu får ännu fler chanser att sätta sig i traktorn och röja.  

Kommentarer
Postat av: Johanna

Vilken fin blogg du har!

Tack för att ni kom i afton,det uppskattar vi.

Mvh Johanna

2009-10-15 @ 19:52:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0