Positivt

Dottern firade födelsedag igår vilket gav oss möjlighet att träffa alla våra barn och barnbarn. De två största barnbarnen ha redan flyttat hemifrån, jobbar och har en egen familj. (sambor - sambos) Vi är så lyckliga över att de fortfarande kommer med på våra högtidsdagar, fastän de har så mycket omkring sig.
Även familjen borta i USA fick vi "träffa", i alla fall se dem och höra dem prata och jollra. Webbkameran är en uppfinning som vi verkligen uppskattar till fullo.
Att få se Lily sitta/stå i en typ av gåstol med fin hållning på huvudet, och armar och ben i rörelse, var jätteskönt. Visst såg det ut som om hon var mest aktiv med höger arm, men hon rörde dem båda.
Sonen bekräftade att hon blivit mycket bättre efter all träning, men att hon fortfarande är långt ifrån bra. De kommer att fortsätta med de täta besöken hos sjukgymnasterna resten av året. Medicineringen går också över förväntan och hon växer som hon ska.
Det har nyligen gjorts en utredning som innebär att Lily efter nyår kan få sjukgymnastik i hemmet. Något som gör det betydligt enklare för familjen. Sonen berättade att experterna som läst Lilys journaler inte hade väntat sig att hon skulle vara så pass duktig. Positiva besked alltså som verkligen gladde oss alla.

Kommentarer
Postat av: Syrran Christina

Oj så underbart att höra!!

2009-10-12 @ 20:04:29
Postat av: Birgitta o Bosse

Det är så roligt att höra att allt verkar gå så bra med Lily....

2009-10-12 @ 20:47:54
Postat av: Maria o Greger

Men vad härligt att höra. Och barn har ju en fantastisk förmåga att komma igen så det är ju tur att hon är barn i det fallet.

kram

2009-10-13 @ 07:38:48
Postat av: Eva Norberg

Vilka härliga nyheter! Ett litet barns fantastiska livskraft som ger hopp till andra!

Kramar!

2009-10-14 @ 18:43:37
URL: http://levamittilivet.blogg.se/
Postat av: Gunilla

Låter underbart. Alla som har barn vet hur orolig man är när inte allt är som det ska med dem, men det är ju underbart att allt går över förväntan med Lily!

2009-10-15 @ 00:02:02
URL: http://husbyggarens.webbsida.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0