Fler barn

Nu har vi fått ännu ett "bonusbarnbarn" här i Ladera. Karens och Noels lille Elonso kom till världen tidigt i morse. Allt hade tydligen gått bra. Pojkens storasyster Kaylee är en charmig tvååring som alltid kommer rusande och ropar - farmor, farfar :-) 


Våra egna tvillingar blir en månad nu på torsdag. Tänk vad tiden går!  Det är roligt att se hur barnen förändras, nästan från dag till dag. Deras minspel blir allt mer varierat och de är oftare vakna nu.
Vi farföräldrar går nu ofta i skift när det gäller promenader, dvs en av oss går ut en runda medan den andre stannar kvar hemma, sen byter vi. Ibland går en av oss till sängs lite tidigare medan den andre hjälper till med sista matningen vid elva-tolv. Det fungerar bra och ger föräldrarna lite egen tid och möjlighet att ägna sig åt storasyster. Vi vet att det kan bli lite svårare sedan vi har åkt. Tur att storasyster är så bra med sina småsyskon och de är så lättskötta. Huvvaligen om det varit två kolikbarn de hade fått!

Kommentarer
Postat av: Börje i Bäzika/Sävar

Ja du- jag är lite bekymrad hur ni skall klara omställningen till ett normalt "fjälliv" men det är bara att bita ihop och kämpa!

2009-03-24 @ 08:58:49
Postat av: Christina och Ulf

Farfar ser lite stirrögd ut, är det trötthet? Tänk att det redan gått en månad, oj så fort tiden går. Roligt att höra att allt flyter på bra! Vi hörs och syns, hälsa alla...

2009-03-24 @ 10:47:08
Postat av: Birgitta

Nog förstår vi att det känns vemodigt att lämna alla småttingar.... kram Birgitta o Bosse

2009-03-25 @ 00:47:54
Postat av: Maria, Gregers

Vilken grann bild, jag tycker farfar ser stolt ut, vilket han verkligen har rätt att vara.

kraaaaaaaam

Maria, Gregers

2009-03-25 @ 06:22:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0