Resan


Planet från Los Angeles till Chicago var överfullt, man tvingades efterlysa två frivilliga som kunde tänka sig ta en senare flight. Tyvärr är det svårt när man har anslutningsflyg som väntar. Annars brukar det ge bra utdelning i form av pengar eller en ny resa. För vår del var det ändå positivt,  vi "uppgraderades"  till Economi Plus där det är mer utrymme för benen. Verkligen jätteskönt.
I Chicago hade vi gott om tid att förflytta oss mellan terminalerna och bagaget behövde vi inte bekymra oss om. Väskorna och sittplatser för hela resan bokades redan hos United i Los Angeles.
Planet från Chicago till Stockholm var bara halvfullt. Därför passade folk på att använda rader av tomma stolar till sängplatser under natten. Vi var inte företagsamma nog att sno åt oss en sån rad, men vi kunde i alla fall sitta i dubbla stolar och få bekvämare sittställningar. Det gjorde att den åtta timmar långa resan blev mycket lättsammare.
En annan positiv sak väntade oss i Stockholm. Eftersom vi reste med SAS hela vägen behövde vi inte hämta ut bagaget på Arlanda! Hör och häpna. Väntan på väskor, transport genom tullen och den långa, långa vägen från från utrikes- till inrikesterminalen var bortrationaliserad. På försök under två månader, men vi hoppas verkligen att det permanentas.
Sista flygresan upp till Luleå gick också bra, men tröttheten kom smygande efter ett och ett halvt dygns vaka. Vi såg ut som zombies och det kändes som om hjärnan bara bestod av bomullstussar.
På Kallax väntade dottern på oss som tur var och hon skjutsade oss hem. Home sweet home.  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0