Party-time

            
Här har man ofta barnens födelsedagskalas på "lokal". Väldigt praktiskt och något som antagligen finns i Sverige också. Barnbarnets födelsedag firade vi i alla fall i en typ av lekland inomhus. Stora hopptorn, rutschkanor och diverse andra lekredskap höll de sjuttiotre inbjudna i full gång. Alltså även de äldre! 
Efter 1 1/2 timme var det dags att gå in i ett rum som var dukat med massor av god mat. Sedan väntade förstås den stora födelsedagstårtan med de tre ljusen! Presenterna lämnade gästerna däremot i receptionen och de fraktades sedan hem oöppnade.
     
Väl hemma öppnades några av paketen. Många av dem innehöll kläder, och sånt gillar ju en liten tjej. Men böcker, disneyprinsessor och DVD:s var också populärt. Allra gladast blev hon nog ändå över en egen resväska med hjul. Resten av paketen sparas till en annan dag, bl a till på måndag då hon fyller år på riktigt.    

Kommentarer
Postat av: Greger

Hälsa grattis på födelsedagen på måndag från oss i denna del av jorden !

2008-10-05 @ 11:02:39
Postat av: Maria Hällgren,Gregers

Hej på er

Vi har fint och långväga besök, Smibocken är här just nu. Han hälsar och frågar om du Henny kommer ihåg att han pratade med dig om en speciell hatt?

Hoss i Bonanza hade denna hatt, stor och helt rundkullig och med stort brätte oxå. OM du ser en sådan så undrar han om du kan köpa den åt honom??

Han hälsar så gott åt er.

kraaaaaam

Maria, Gregers

2008-10-05 @ 15:17:05
Postat av: Morzan

Hälsa honom att vi ska hålla utkik och fixa uppdraget i så fall vi hittar en sån.

2008-10-06 @ 00:52:45
Postat av: Syrran Christina

Ge lilla prinsessan Danika en l å n g bamsekram från oss idag måndag. Vilken tårta och vilket kalas! - Hä sko wåra A'merika- :-)

Ha det gott

2008-10-06 @ 16:44:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0