Svårt att skiljas

Det har blivit dags att skiljas från släkt och nya vänner i CA. Bara fem vardagar återstår innan vi åker. Efter dagens besök i kyrkan önskade Fader Renolds oss lycklig resa och välkomna åter. Han tyckte vi kunde stanna här, barn och barnbarn därhemma är ju vuxna nu, men han förstod att vi ville se dem efter så lång tid.
Sonhustruns familj kom på besök i eftermiddags för att säga hejdå och efter beach-frukosten i lördags blev det presenter, kramar och lyckönskningar från de ungdomar som vi numera räknar som våra vänner.
Det är inte lätt att lämna sonen och hans familj och alla trevliga och gästvänliga människor. Allra mest kommer vi förstås att sakna barnbarnet som vi fått "rå om" i nära tre månader. Men också de andra småtjejerna Sydney och Kaylee som adopterat oss som farmor och farfar.
Men som ett tecken på att vi kommer tillbaka har vi fixat en cafégrupp till altanen på framsidan. Det är Morzans favoritplats för morgonkaffe och aftonmys.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Det kan man förstå att det är inte så lätt att resa, men borta bra men hemma bäst! Vilka fina bildewr och repotage vi har fått på bloggen!
Ni är så "varmt" välkommna hem, vi får ta hand om er när ni får abstinens besvär!
Börje i Bäzika
Hälsa alla från oss i norden!

2008-02-11 @ 09:34:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0