Onsdag

Farzan har nu fixat utrymmet på vindan och organiserat upp i garaget. Hans två största uppdrag är genomförda, men naturligtvis finns det alltid saker som en arbetssökande kan hitta på att göra.
Ett jobb som alltid är aktuellt är att ta hand om barnbarnet under dagen. Men i går kväll fick värdfolket gå på restaurang alldeles själva medan vi skötte om dottern. Det är Valentines Day på torsdag, men då är alla restauranger både dyrare och till största delen uppbokade. Och det gick säkert bra vara romantisk även en tisdagkväll. 
På tal om romantik. Manusskrivarnas långvariga strejk är nu över. Striden har bland annat gällt ersättningen för sånt som läggs ut på Internet. När man nu kommit överens i Hollywood kan arbetet med Desperate Housewives och andra TV-serier snart påbörjas igen. 
Idag har vi bakat kanelbullar så barnbarnet har ett lager i frysen. Bullarna är hennes favorit-mellanmål och lämpligt att ha med till dagmamman framöver. Vädret var också lämpligt för innesysselsättningar. Rå dimma har legat över omgivningarna sen i morse. Den varma luften håller tydligen på att ersättas av en något kyligare. Det är bara +18 nu. Mer i vår smak om vi ska vara ärliga.


Kommentarer
Postat av: Anonym

vad bra att farzan får göra rätt för sig man kan lätt börja känna sig onyttig! Må väl och vi hörs av!
Börje

2008-02-13 @ 21:13:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0