Brunch igen

           
Det blir många inslag om mat nu, beroende på födelsedag och avskedsträffar. Och här i USA firas det mesta på restaurang. Idag var vi på champagnebrunch med familjerna Haik och Motus på en golfrestaurang. Ett tyst och avskilt ställe, grönt och vackert med citronträd, välskötta gräsmattor och vattendrag.
 

Måste säga att menyn var toppen. Jag räknar inte upp alla godsaker, du får gå in via länken och kolla själv. Den gula drycken Mimosa är farligt god, den består av hälften apelsinjuice och hälften champagne. Till frukost ;-)


Till Morzans stora överraskning blev det uppvaktning med sång och musik efter maten.
- Happy Birthday mrs Farmor, sjöng den trevlige mannen i en uppjazzad version av födelsedagssången och gav mig en rejäl bamsekram.

Kommentarer
Postat av: Viklunds

Gomorron! Å då kan man verkligen snacka om BAMSEkram! Du försvann säkert i hans famn :-) Kul påhitt. Låter hur mysigt som helst med de olika restaurangerna ni testar. - Tänk inte på oss som har mysiga Pentryt och Sunes att välja på :-) Nää nu var jag lite orättvis, någon liten pärla har vi allt men det är glest mellan ostronskalen i dubbel bemärkelse :-) Ha det gott och välkomna hem. Idag har vi -16 bara så att ni vet hur ni ska klä er... Hejsvejs och krama alla från oss

2008-12-08 @ 08:46:09
Postat av: Börje i Bäzika

Nu snart är det dags att ta på sig snötramporna, för nu blir det till att ordna bort en så där 5 kg på den välgödda lekamen! Allt skall vara borta innan husbilssässongen tar sin början!

Vi här hemma ställer naturligtvis opp och hjälper till!

2008-12-08 @ 09:40:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0