Umgänge på distans



Tack vare tekniken kan vi lätt få kontakt med sonen och hans familj i USA - med både bild och ljud i realtid. Vi kan leka med sondottern, höra henne sjunga en ny visa som hon lärt sig i skolan och  diskutera vår kommande resa med sonen. Tänk vad en dator med webcamera har underlättat för sådana som oss som har familjemedlemmar på långa avstånd! Men visst längtar man efter att få krama om sina nära och kära på riktigt.
Det är inte svårt att förstå vilken vånda det måste ha varit för tidigare generationer när någon familjemedlem emigrerade. Då kunde ett brev ta lång tid för att nå sin mottagare och att man åkte tillbaka till det gamla hemlandet på besök var sällsynt. Och det var säkert väldigt ovanligt att någon reste till sina släktingar i det nya landet enbart för nöjes skull.

Kommentarer
Postat av: Tjohalia

Ja tänk vad tekniken kan underlätta för en, det är svårt att tänka sig hur det var förr i tiden.



Svar: Jag tror att det finns en liknande tapet som Woods på Åhléns som har bättre pris för jag håller med om att den är väldigt dyr. Jag kan kolla upp det åt dig om du är intresserad. Är det annars någon speciell färg eller form som du vill ha på fondtapeten? Kram Sandra

2008-08-03 @ 22:32:08
URL: http://tjohalia.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0