Skärrat

Nu har också samvetslösa personer upptäckt att de kan dra nytta av rädslan för svin-influensan. De ringer på hos gamla människor och uppger sig vara från myndigheterna. Deras uppgift är att informera om den nya influensan. I andra fall påstår de att det ska upprätta en lista på personer som ska få vaccin. Under tiden smyger sig en eller flera personer in i lägenheten och rensar den på värdesaker. Hur sjukt är inte det?

Och skrämselhickan fortsätter. Aftonbladet uppger idag att över 5 000 personer hålls isolerade på kryssningsfartyget Royal Caribbean utanför franska Rivieran. Man anser att alla kan vara smittade av svininfluensan så ingen får lämna sin hytt. Så den kryssningen i Medelhavet blir en väldigt långtråkig historia.
Så här hade en läsare kommenterat artikeln: hur kommer busschaufören göra om han får reda på om det finns en smittad i bussen, eller på ett varuhus, skall alla vara instängda där i 4 veckor då?

Uppdaterat: För Royal Caribbeans norsk-amerikanska ägare, innebar fredagens dramatik rasande aktiekurser. Och företaget hävdade att uppgifterna om svininfluensa från de lokala myndigheterna inte stämmer.
- Alla som har symtom har testats, alla resultat var negativa, sade Royal Caribbeans taleskvinna Cynthia Martinez i telefon från USA.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0