Hjälper upp ekonomin

Något svalare idag. Jätteskönt. En promenad till köpcentrat för att hjälpa upp USA:s ekonomi kändes därför helt rätt. Vi fixade var sitt par joggingskor och ett par extrashorts till morzan. Allt för 80 dollar. Vad gör man inte för att se till att de ekonomiska hjulen börjar rulla igen :-)

   
Det blev också ett besök i matvaruaffären tillsammans med sonen. Enbart frysvarorna finns i flera rader av stora frysar, men de många hyllorna med alkoholhaltiga drycker, dessutom med nedsatta priser, känns forfarande ovant att se i en mataffär. Morzan tycker om att  gå omkring och upptäcka nya frukter och grönsaker, njuta av utbudet av fisk, skaldjur, kött, charkvaror, bakverk osv. Hon skulle nog kunna vandra omkring där en hel dag. Samma sak i varuhuset Kohls. Farzan har däremot inte den speciella böjelsen så besöken blir inte så långa som hon skulle vilja.  

Kommentarer
Postat av: Mirja Bergdahl Roknäs

Hej kul att se Er på kort,affären Sten handlar på är nog lite större än Sigvards. Förra helgen var vi istugan med mina arbetskommpisar och visade dom runt,tyvärr var det inte så bra väder men trevligt åt gå Gautobaren sen lite mingel i stugan. Snön hade kommit på fjället och i helgen lovar dom mera. Tänker på Er någon gång då och då, kul att följa Er på vebben. Många hälsningar från Roknäs

2008-10-04 @ 09:13:54
Postat av: Monica

Åh, det ser riktigt härligt ut! Jag skulle gärna vara där och hålla mamma sällskap i affären - jag skulle bara köpa en frappocino på Starbucks (i affären) och kanske en kaka och sitta och myyysa. Kom ihåg att göra ett besök där åt mig ;)

2008-10-04 @ 10:10:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0