Ankor i LA

Värdfolket gillar ishockey och passar därför på att gå på en hockeymatch ikväll när de finns barnvakter i huset. Hemmalaget Anaheim Ducks spelar mot Colorado Avalange, Foppas gamla klubb. Kan säkert bli spännande värre. Vi ska se matchen på TV och spana efter sonen och sonhustrun bland publiken. Vi tyckte de kunde vinka med en stor skylt med texten Hej farfar och farmor, men de avböjde vänligt men bestämt :-D
Under dagen har det varit gråmulet och risk för regn så vi har hållit oss inomhus. Det blev en bakdag istället. En uppsättning kanelbullar och ett par lingonbröd hann vi med förutom en rejäl omgång köttbullar. Bra att ha inför julhelgen. Det ryktas att julbordet också ska innehålla en kalkon, fylld med en anka, som är fylld med en kyckling. Det är något vi aldrig testat tidigare!

Lite fakta om hemmalaget: Anaheim Ducks ägdes av Disney i många år och hette då Mighty Ducks, men laget bytte namn till Anaheim Ducks år 2005 när det köptes av Henry och Susan Samueli. Laget vann Stanley Cup 2007. (PS: Kvällens resultat blev 2-1 till Anaheim)

Kommentarer
Postat av: Carola

Har just gjort julgris som är fylld med lamm som är fylld med hare som är fylld med tjäder som är fylld med kyckling som är fylld med lax som är fylld med sill. Sju överraskningar i en julgris !
Smaklig måltid !

2007-12-20 @ 18:32:10
Postat av: Micke

Släng dig i väggen Kinderägg, istället för 3 överraskningar kör Carola med sju !

2007-12-20 @ 22:23:55
Postat av: Farzan

Stackars Stig

2007-12-20 @ 23:18:13
Postat av: Börje i Bäzika

Vi kör mest med "ladgårdsmat" i helgen! Men nog blir det väl skinka oxå!
Annars bra här, med +6 grader och halvsoligt!
Vi är då inte det minsta "avundes" på er, så det så!
Må väl och god Jul!

2007-12-21 @ 10:51:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0