Man borde inte sova...


(Midnight sun)
En härlig midsommarhelg är till ända. Visserligen var det rätt så svalt, särskilt under kvällarna, men vi hade uppehållsväder och nästan myggfritt. Även om campingen var fylld till sista plats var det lugnt och gemytligt. Folk grillade nyfångad lax eller röding, promenerade omkring eller satt och småpratade med gamla eller nya vänner, i väntan på midnattsolen. Barnen lekte nere vid stranden och vi blev påminda om när man själv var liten. Då var midsommaraftonen den enda dag på året som man fick vara uppe så länge man ville.
De två italienarna på motorcykel, som sov över på väg till Nordkap,  trodde nog att vi är uppe hela dygnet under sommaren och går i dvala under vintern. Ingen dum idé egentligen! 

Kommentarer
Postat av: syrran Christina

Vacker bild! Vi hade också en underbar midsommar, cyklade hem i sommarnatten och det var så VACKERT så VACKERT.... Nu sover vi för öppet fönsterna om nätterna och njuter av fåglelkvitter och skogens sus...

2009-06-21 @ 18:22:33
Postat av: Gunilla

Härligt! Norrbotten är verkligen vackert på sommaren.

Men somliga grannar "ha inge hov" som svärmor skulle ha sagt - vi blev väckta av en ilsken grästrimmer kvart över nio i morse!

2009-06-21 @ 18:43:14
URL: http://husbyggarens.webbsida.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0