Chock

I onsdags fick vi ett chockartat besked från USA. Vår fyramånader gamla sondotter Lily hade åkt in akut på sjukhus och opererats för en tumör i huvudet. Man hade lyckats avlägsna 80 %, men läget var mycket ovisst. Hon klarade de första kritiska timmarna, fördes till ett större sjukhus där man nu avlägsnat resten av tumören. Hon ligger för närvarande nersövd i respirator för att inte störa läkningen. Kirurgen som utförde ingreppet är välkänd och folk från hela USA reser till Los Angeles för att opereras av just honom.
Det har alltså inte varit läge för några hurtfriska inlägg i bloggen, men med föräldrarnas tillstånd kan jag nu berätta om läget. Via Facebook har ett stort antal människor både i USA och Sverige redan fått veta vad som hänt. Många har hållit tummarna, sänt förböner och positiva tankar för att hjälpa den lilla tösen och hennes familj genom krisen. Något som vi alla är mycket tacksamma för. Fortsätt gärna med det, för som mamman säger, en tung uppförsbacke väntar.

Kommentarer
Postat av: Maria Svärdsudd

Det var så otroligt skönt att stiga upp i morse och se att operationen gått bra! Man har varit så spänd och orolig samtidigt som man känner sig maktlös, man vill ju kunna finnas där och hjälpa till.

Nu börjar återhämtningen och jag och Peter skickar allt stöd vi kan till Magnus, Gennie och barnen, men också till er... så kan vi hjälpa till med något är det bara att höra av er!!

Kramar! Maria & Peter

2009-06-27 @ 11:26:42
Postat av: Birgitta

Våra tankar finns hos den lilla,och hennes familj. Och hos er alla omkring dem.

Vi hoppas o ber att allt ska gå bra

kram Birgitta o Bosse

2009-06-27 @ 14:57:33
Postat av: Börje i SofieRo

Har tagit del av utvecklingen och kan bara finnas till med tankar på att det skall ordna sig till det bästa!

Vi har er i våra tankar!

2009-06-27 @ 16:16:54
Postat av: Ulf & Christina

Jo lättnaden när vi läste mailen i morse var stor! FJK s, "Ta ett litet, ett litet steg" tycker vi är bra att leva efter, ta ett bekymmer i taget och glädjas åt varje liten positiv rapport! Styrkekramar till er alla...

2009-06-27 @ 19:06:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0