Insnöat

Det är snart lunchdags och vi är totalt insnöade. Och då menar jag i ordets rätta bemärkelse. Snön går upp till knäna berättar maken sedan han pulsat iväg efter morgontidningen. Men vad gör det, vi har ingen större brådska med att ta oss ut till civilisationen. Inget jobb som ska skötas och inga andra tider som ska passas. Plogbilen har större vägar att ta hand om och vi provianterade ordentligt igår. Traktorbränsle får vi säkert tag i så småningom.

Värre insnöad verkar Nadya Suleman vara. 14-barnsmamman berättar att hon försökte bli gravid i flera år innan hon lyckades.

- Jag höll på i ungefär sju år och försökte, med artificiell insemination, med mediciner. Allt misslyckades. Och sen den första implantationen av ett embryo på den där kliniken - det lyckades. Efter det fortsatte jag bara, säger hon i sin första TV-intervju.
Visst låter det lite insnöat? Till saken hör att Nadya Suleman gifte sig 1996 och att paret separerade redan år 2000. Hon är själv enda barnet och har alltid drömt om en stor familj. Det har hon verkligen sett till att få - men till vilket pris? Att ensam ansvara för de fjorton barnens uppfostran, de nu 7, 6, 5, 3 och 2-åriga tvillingarna, plus de 8 nyfödda. Även om hon lyckas få sponsorer och bidrag är det ändå hennes uppgift att se till att barnen får ett så bra och kärleksfullt liv som möjligt. Mäktar hon, eller någon människa överhuvudtaget, med det?
.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0